Fejring af det gode håndværk i en usikker tid: Håndværker.dk-prisen 2022


Af Rikke Thomsen

I en tid hvor Håndværkerbranchen oplever usikkerhed, krise og rekordhøje antal konkurser har det aldrig været vigtigere at sætte fokus på de dygtige håndværkere.

Håndværker.dk Prisen 2022 - hvor det gode håndværk fejres og vinderne af Håndværker.dk Prisen udnævnes - løber af stablen d. 8/09 i Herlev og den 15/09 i Aarhus.

Det er femte år i træk, at Håndværker.dk fejrer det gode håndværk på tværs af landets seks regioner. Håndværker.dk prisen er en helt særlig pris, fordi det er den almindelige dansker, altså håndværkernes kunder, der afgør, hvem der løber med en pris.

Vinderne af Håndværker.dk Prisen bestemmes på baggrund af kundernes anbefalinger og det er derfor udelukkende deres beslutning, hvem der kåres som årets bedste håndværker.

Der udnævnes en vinder inden for hver region og branche, og der tages samtidig hensyn til forskellige størrelser af virksomheder, hvorfor finalisterne også opdeles i tre såkaldte vægtklasser, baseret på antal ansatte i virksomheden. På den måde sikrer Håndværker.dk, at de mindre virksomheder også anerkendes for deres gode håndværk.

Hvorfor afholdes Håndværker.dk Prisen?
Hos Håndværker.dk oplever de, at boligejere har svært ved at finde håndværkere, de har tillid til. Det har længe været kutyme, at man spørger i sin omgangskreds, når man leder efter en god og pålidelig håndværker.

Håndværker.dk formår at være både din nabo, svoger og bedste ven i ét, når de samler landets håndværkere på en platform, hvor anbefalinger er gennemsigtige og verificerede. På hjemmesiden kan du se de bedste håndværkere i dit nærområde.

Derfor er netop anbefalingerne og titlen som Vinder af Håndværker.dk Prisen med til at skabe tryghed hos andre boligejere, der får nemmere ved at vælge den håndværker, de har brug for til opgaven. Håndværkerne oplever en tillid fra boligejerne, allerede inden de kommer ud til kunderne, som gør, at alle kommer bedre fra start.Festlighederne afholdes i år i samarbejde med Carl Ras i Herlev og Aarhus. Dertil vil flere samarbejdspartnere, såsom Nilfisk, Airtox, Milwaukee og Dewalt være med til messen med fede præmier og exceptionelle messetilbud. Sidst men ikke mindst vil Felix Smith være vært og Andreas Bo indtager scenen og leverer aftenens underholdning, til årets fejring af det gode håndværk.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Rikke Thomsen