Østjyllands Politi: Nyt fra Åbyhøj - torsdag den 7. maj


Åbyhøj er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Åbyhøj er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør

**

 

16-årig afgået ved døden efter færdselsulykke

En 16-årig dreng afgik onsdag aften omkring kl. 23.30 ved døden efter en tragisk færdselsulykke i krydset mellem Louisevej og Brabrand Skovvej i Brabrand. Den 16-årige kørte sammen med en 17-årig dreng og en 18-årig mand på en scooter, som af uvisse årsager ramte et træ. Politi og ambulance ankom hurtigt til stedet, men den 16-åriges liv stod ikke til at redde. D en 17-årige og den 18-årige blev indlagt til observation, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade.

Østjyllands Politi og bilinspektør undersøger den nærmere årsag til uheldet, men ønsker af hensyn til de pårørende ikke på nuværende tidspunkt at give yderligere oplysninger om ulykken.


**

 

Brand i tilbygning i Nørager

Onsdag kl. 19.17 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om en brand i tilbygningen til et hovedhus på en adresse i Nørager ved Allingåbro. Branden opstod angiveligt, da ejeren havde svejset på stedet, og gnister fra svejsningen antændte græs og træstykker. Branden blev hurtigt slukket, og ingen kom til skade.


**

 

Færdsel

En 30-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 10.11 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Christian Xs Vej i Højbjerg. I bilen blev der desuden fundet en mindre mængde narko og en peberspray, og den 30-årige blev derfor også sigtet for narkobesiddelse, overtrædelse af våbenloven og for ikke at have medbragt sit kørekort.

En 74-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 12.50 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han var blevet tilbageholdt af en polititjenestemand på Fredensgade i Aarhus.

En 20-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 14.10 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje i krydset mellem Gl. Århusvej og Metervej i Randers. I den 20-åriges bil blev desuden fundet en mindre mængde skunk, og den 20-årige blev derfor også sigtet for narkobesiddelse smat for ikke at medbringe sit kørekort.

Onsdag kl. 20.23 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Åby Ringvej og Silkeborgvej i Åbyhøj. Uheldet skete, da en 19-årig mandlig bilist kørte lige ud i krydset, og ramte bagenden af en bus, der var ved at dreje. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 20-årig kvindelig bilist blev natten til torsdag kl. 00.09 anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje i krydset mellem Tørvebryggen og Mariagervej i Randers.

En 43-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 03.44 anholdt og sigte for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Homå ved Grenaa.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Århusvej i Randers begået mellem den 27/4 kl. 10.00 og den 5/5 kl. 14.00
På Oust Møllevej i Randers begået den 6/5 mellem kl. 14.30 og kl. 19.00


Kilde: Østjyllands Politi