Seneste regnskab fra AIDGENCY ApS og 4 andre lokale virksomheder


AIDGENCY ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 777.000 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AIDGENCY ApS en bruttofortjeneste på 4,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGE INGE MOBERG FITTING ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 158.130 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE INGE MOBERG FITTING ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PLAYGROUND MARKETING ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 384.988 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PLAYGROUND MARKETING ApS en bruttofortjeneste på 3,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DANSK GULVAFSLIBNING A/S i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -127.348 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DANSK GULVAFSLIBNING A/S en bruttofortjeneste på 3,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOME A/S i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 35,6 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOME A/S en bruttofortjeneste på 73,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 69,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk