Seneste regnskab fra CTM REVISION, STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB og 4 andre lokale virksomheder


CTM REVISION, STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 77.897 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CTM REVISION, STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DELEURANS EFTF. ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 76.501 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DELEURANS EFTF. ApS en bruttofortjeneste på 4,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERFIRMAET SØREN VESTRUP ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -21.560 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERFIRMAET SØREN VESTRUP ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VEL-BYG MURERFIRMA ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 590.628 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VEL-BYG MURERFIRMA ApS en bruttofortjeneste på 711.831 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BRDR. ELBOE ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -479.421 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BRDR. ELBOE ApS en bruttofortjeneste på 4,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk