Seneste regnskab fra Tandlæge Pernille Aabel Sørensen ApS og 4 andre lokale virksomheder


Tandlæge Pernille Aabel Sørensen ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -5.793 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlæge Pernille Aabel Sørensen ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


C. F. ANDERSEN & SØN VVS A/S i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 841.773 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde C. F. ANDERSEN & SØN VVS A/S en bruttofortjeneste på 5,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TOAST it ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -381.778 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TOAST it ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AUTO-LYS A/S i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 61.066 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTO-LYS A/S en bruttofortjeneste på 4,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TEC-CO ApS i Åbyhøj kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 817.898 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TEC-CO ApS en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk