2 pædagogmedhjælpere søges til Gl. Åby Dagtilbud - DII Solsikken i Åbyhøj.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være med på holdet hvor vi sammen skaber en inspirerende, udfordrende og sjov hverdag for børn og voksne? Så spring til og søg jobbet som pædagogmedhjælper i DII Solsikken. 

Skriv i din ansøgning, hvorfor vi skal ansætte netop dig og hvad din motivation er for at søge jobbet hos os.

Vi mangler 2 dygtige og nærværende medhjælpere, da vores nuværende medhjælpere skal starte studie. 

Om jobbet:
DII Solsikken i Åbyhøj søger 2 stabile og engagerede pædagogmedhjælpere pr. 1.1.2024 eller hurtigst muligt derefter. Vi har en fast stilling på 26 timer i vuggestuen og en tidsbegrænset stilling på 31 timer, som løber til minimum sommer 2024.

Vi er en skøn integreret institution med 60 børn i alt. Der er 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe. Vi ser os selv som et helt hus – og samarbejdet på tværs af huset er vigtigt for vores arbejde. Vi forventer fleksibilitet og parathed til at skifte stue, hvis dette giver mening.

Din profil:
Vi søger pædagogmedhjælpere, der sammen med os vil skabe de bedste rammer for børnenes trivsel og bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du:

 • Er imødekommende, engageret og stabil. 
 • Giver nærvær til det enkelte barn og til hele børnegruppen.
 • Er omsorgsfuld, og opmærksom på det enkelte barns behov. 
 • Har lyst til at lege sammen med børnene, både inde og ude.
 • Er spontan og griber børnenes ideer.
 • Har lyst til og evne for at arbejde selvstændigt med aktiviteter. Det kan være natur/udeliv, musik/bevægelse eller kreative udtryksformer. Uddyb gerne hvad du brænder for i din ansøgning.
 • At du kan tage ansvar for en mindre gruppe børn alene, også på små ture. 
 • At du kan arbejde struktureret med hverdagens rutiner.
 • Er åben over for vejledning og nysgerrig på hvorfor vi gør som vi gør.
 • Kan give følgeskab på de beslutninger, som der træffes og arbejde derefter.
 • Tager selvstændigt ansvar for praktiske opgaver i dagligdagen.
 • Kan bevare roen i pressede situationer og har overblik! Kan se hvad næste skridt er, frem for at vente på at blive sat i gang. 
 • Deltager i forældresamarbejdet ved at være opsøgende og fortælle historier og oplevelser fra børnenes dag.
 • Overholder aftaler og mødeplan samt udviser en vis fleksibilitet.


Derfor skal du vælge os:
Vi er et hus som har ja hatten på, har god energi og løfter i flok. Vi er altid optaget af at det enkelte barn trivsel, og at alle børn er del af fællesskabet. I øjeblikket har vi særlig fokus sprog. 

Vi forventer, at alle bidrager med deres kompetencer og styrker. Vi er altid nysgerrige efter at prøve noget nyt og udvikle vores praksis i den retning, som børnene kalder på. 

Her har børnene plads til at være nysgerrige og eksperimentere, samt øve sig og fejle; mens den voksne er til rådighed og hjælper.

Vi vægter udelivet både på vores legeplads og på ture i nærområdet. Vi har fokus på at inddrage børnene og styrke deres selvhjulpenhed gennem hele dagen. Vi arbejder efter at finde de nærværende stunder med børnene i større eller mindre grupper og ser det som vores kerneopgave at skabe trivsel hos alle børn.

Vi har en engageret forældregruppe med hvem vi prioriterer den daglige mundtlige samtale, ligesom AULA er et vigtigt redskab i formidling af barnets hverdag, samt vores pædagogiske overvejelser.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Deltid

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Merete Nøhr, 4185 7273 eller på mail: meson@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  12-12-2023
 
Vi forventer, at samtalerne finder sted den 14.12.24  

Om os
Du kan læse mere om os og Gl. Åby Dagtilbud på vores hjemmeside: https://glaabydagtilbud.aarhus.dk/
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (26-31 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Henrik Hertz Vej 73 A, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950961

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet