Advokatfuldmægtig til skatteafdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du tænke dig at blive en af landets bedste skatteprocesadvokater? Er skatteretten allerede en del af dit dna, eller er du nyuddannet og drømmer om at blive en erfaren procesadvokat og kan se dig selv arbejde med skatter og afgifter? Så er du måske den advokatfuldmægtig, som vi leder efter til vores kontor i Aarhus. Vi leder efter dig, der ønsker at være med på holdet i Danmarks største skatteafdeling for førelse af skatte- og afgiftssager for borgere og virksomheder.

Vores skatteprocesadvokater er højt specialiserede, hvorfor vi også lægger vægt på at gøre dig til en af de bedste indenfor området. Vi leder efter endnu en advokatfuldmægtig til vores kontor i Aarhus, og vi håber, at du vil med på holdet.

Kompleksiteten og omfanget af de sager, som du vil komme til at beskæftige dig med, nødvendiggør, at du er teoretisk dygtig og indstillet på løbende at dygtiggøre dig yderligere. Du skal have en interesse for arbejde med skat, moms og afgifter og have en drøm om faglig fordybelse, når du ved os nørder selv de mindste detaljer i lovregler, praksis og til tider omfattende faktummateriale.

Når du ansættes som advokatfuldmægtig hos TVC Advokatfirma tilknyttes du én eller to principaler, som du arbejder sammen med og for. Vi sikrer dig på denne måde en traditionel oplæring i advokatgerningen med særdeles stor fokus på en specialiseret og grundig oplægning i såvel de relevante retsregler og praksis – men også alt det praktiske og uskrevne, som er en forudsætning for at blive en dygtig procesadvokat.

Du har herudover en af landets største skatteafdelinger bag dig samt kolleger i andre afdelinger, der altid står klar med sparring og godt kollegaskab. Vi tør derfor godt love, at du hos os får en særdeles god advokatuddannelse.

I vores skatteafdeling er der fokus på vidensdeling, videreuddannelse og et højt fagligt niveau. Vi tør derfor godt sige højt, at vi vil gøre vores for, at du bliver en af landets dygtigste indenfor dit felt og har forudsætningerne for dette. Du bliver en del af holdet, og skal derfor også selv i fællesskab med øvrige være med til at sikre, at skatteafdelingen som en helhed udvikler sig, når du f.eks. kommer med nye ideer til vidensdeling mv.

Dette kan du være sikker på som fuldmægtig hos os:

 • En advokatuddannelse i absolut topklasse med fokus på sagsførelse
 • Ambitiøse og engagerede kolleger
 • Faglig udvikling – både for dig og dine kolleger
 • Sociale arrangementer og kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen

Lidt om dig:

 • Du har erfaring med skatteret og drømmer om at opnå møderet, måske efter en tid i Skattestyrelsen eller Skatteankestyrelsen, eller du er nyuddannet og kan se dig selv arbejde med skat, moms og afgifter.
 • Du er uddannet cand.jur. og kan fremvise tilfredsstillende straffeattest.
 • Du kan drive dine egne processer og arbejde selvstændigt
 • Du er relationel, fagligt generøs og vil gerne fællesskabet
 • Du er struktureret og kan holde overblikket i omfattende materiale
 • Du er dygtig, målrettet og ambitiøs
 • Du har gåpåmod og en can-do-attitude

En arbejdsplads med højt til loftet.
Hos TVC Advokatfirma arbejder vi i øjenhøjde og sætter pris på diversitet og personlighed. Om du har det bedst i et par jeans og en t-shirt eller om du elsker dine figursyede business-sæt, så er der plads til dig. Vi håber også, at du af og til vil være med til fredagsbar eller andre sociale arrangementer, da vi gerne vil have et godt socialt sammenhold i huset.

Sammen gør vi dig til den bedste!
Lyder jobbet som noget for dig, og er du klar til at søsætte din karriere i et hus med fart på, med stærk specialisering og ambitioner for både dig og TVC Advokatfirma som en fælles enhed, så send din ansøgning, cv samt relevante uddannelsesbeviser snarest mulig.

Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TVC Advokatfirma P/S, Søren Frichs Vej, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954456

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet