BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kunne du tænke dig at få indflydelse på alt den mad vi sælger i hele Danmark?
Er du en madentusiast med stort M og interesseret i madspild, økologi og bæredygtighed både for miljø og bundlinje?
Er du både visionær, god til at udvikle og have det forkromede overblik samtidig med at du er faglig dygtig, struktureret, praktisk, kan få opskrifter, menuer, madkoncepter og implementering af disse i køkkenernes produktion til at spille og have styr på administration og IT som en del af jobbet?
Du er:
Uddannet kok el. lign og selvfølgelig vild med alt, hvad der handler om mad. Vi lægger vægt på, at du har stor erfaring i udarbejdelse af menuer, arbejde med opskrifter, er resultatorienteret meget kreativ og elsker at arbejde med og i mod madspild.
Du vil i stillingen have det overordnede ansvar for udvikling af recepter/opskrifter til alle de lækre retter vi servere dagligt i hele landet. Du vil stå for kalkulering og vedligeholdelse af database på alle produkterne, samt at nyudvikle opskrifter og produkter i samarbejde med vores drift og køkkenchefer i hele landet.
Du er typen, som møder op med en positiv indstilling i en travl hverdag og synes, at det er fedt at arbejde struktureret med opskrifter og produktudvikling.
Jobbet:
Jobbet er en unik mulighed for dig til at blive en del af et moderne og vækstende kantinekoncept.
Arbejdsopgaver:
I stillingen vil du i høj grad være på vores hovedkontor i Århus men også ”ude på gulvet” i køkkenerne og udvikle nye produkter og opskrifter. Dine arbejdsopgaver vil også indebære udarbejdelse og analyse af indkøbsstatistikker, planlægning af menuer, og derfor skal du have en solid forståelse for IT-programmer. Som vi ser det lige nu, er fordelingen mellem opgaver således, at du er 80% af tiden på kontoret og 20% af tiden i køkkenet. Du skal ligeledes stå for videreudvikling af vores uddannelses akademi som alle vores ansatte bruger til efteruddannelse.
Vi tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling, hvor du får stort ansvar og mulighed for at sætte dit præg på hele den kulinariske udvikling af DinnerdeLuxe.
Desuden tilbyder vi gode muligheder for videreudvikling, hvor du vil få adgang til adskillige kurser og kompetenceløft igennem vores eget akademi.
Jobbet er fuldtid, og tiltrædelse er efter aftale.
Spørgsmål?
Kontakt Gastronomisk Chef soren@dinnerdeluxe.dk
Tiltrædelse:
Tiltrædelse efter aftale, så send hellere din ansøgning i dag fremfor i morgen.
Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til soren@dinnerdeluxe.dk Skriv ’Gastonomisk udvikler i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.
Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mailadresse. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aarhus Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
DINNERDELUXE ApS, Egsagervej, 8230 Åbyhøj
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5900195