Formand og elektrikere søges til spændende boligbyggeri i Aarhus N

Profilbillede
dato

Er du en dygtig og dedikeret elektriker - måske med en formand gemt i maven - som har interesse for entreprise, og brænder for at være med til at skabe fremtidens boligprojekter? Så har vi en spændende mulighed til dig!

Vi søger en dygtig formand og elektrikere til et stort byggeprojekt med opførelse af 350 boliger i Aarhus Nord. Her er der mulighed, at du som formand kan medbringe dit eget hold af elektrikere. Projektet er allerede i gang og forventes færdigt i sommeren 2025 - men herudover har vi også flere spændende opgaver på tegnebrættet såsom udvidelse af et hotel i Aarhus C, opførelse af eksamenslokaler i Aarhus N, renovering af spejderhytte samt meget andet.

Jobbet

Du bliver tilknyttet vores entrepriseafdeling i Aarhus, hvorfra du som udgangspunkt allokeres til de ovennævnte byggeprojekter i Aarhus og omegn. I Mariendal udfører vi alle tekniske opgaver, som et projekt kan indeholde herunder tavlearbejde, data/fiber installationer, CTS, ABA/AVA, ABV samt UPS og ADK/AIA/TVO i samarbejde med samarbejdspartnere.

Dig som person

Du er uddannet elektriker og har erfaring fra branchen - erfaring fra et lignende job med entrepriseopgaver vil være et plus. Du trives med en dagligdag, hvor du er god til at bevare overblikket til trods for, at der er tempo på. Som medarbejder er du kvalitetsbevidst, selvstændig og ansvarsbevidst. Du evner både at arbejde selvstændigt såvel som i et team med dine kolleger.

Vi tilbyder dig

  • Ansættelse i en velrenommeret og 100 år gammel virksomhed med spændende projekter i støbeskeen 
  • Mulighed for at blive en del af branchens dygtigste team
  • Ansættelsesforhold, der følger overenskomsten
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Daglige udfordringer med spændende arbejdsopgaver, frihed og råderum

Ansøgning

Drømmer du om at tage det næste skridt i din karriere og være med til at løse spændende og udfordrende opgaver samt levere installationer af højeste kvalitet, så er dette din chance - send os din ansøgning allerede i dag via linket.

Har du spørgsmål til stillingen er du altid velkommen til at kontakte projektleder Kim Brandt Nielsen på tlf. +45 44 14 03 60 eller kbn@mariendal.dk. Alternativt kan du også sende en sms til Kim ved interesse, så ringer han dig op.

Om Mariendal

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal har 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, installation og servicering af El, Sikring og Automation. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mariendal, Gjellerupvej, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027802

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet