Kom med på holdet: To spændende pædagogstillinger på Åby Skole - én med fokus på specialklasser og én som klassepædagog for 0. årgang!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Åby Skole søger to pædagoger

Ønsker du job i en veldrevet SFO, som praktisk talt tilvælges af alle indskolingsforældre. Ønsker du at blive en del af et stærkt fællesskab om at skabe trygge, lærerige og udfordrende børnemiljøer på Åby Skole, så læs her!

SFO´en på Åby Skole vokser. Derfor har vi hele to spændende fuldtids pædagogstillinger ledig med tiltrædelse 1. august 2024.

  • En stilling koncentreret omkring vores specialklasser og 
  • En stilling, hvor du indgår i den daglige SFO-afvikling, og er tilknyttet 0. årgang som klassepædagog.

Vi søger to dygtige, varme og strukturerede pædagoger med sans for at opbygge tydelige, kendte strukturer. I stillingen omkring specialklassebørnene vil det være en fordel, hvis du har specialpædagogisk baggrund.

Vi har på Åby Skole en lang tradition for et stærkt samarbejde mellem pædagoger og lærere. Samarbejdet har som fokus at skabe en tryg, lærerig og fælleskabende hverdag for børnenes fra de starter i klassen om morgenen, til de slutter i SFO´en om eftermiddagen. I indskolingen er vi således to fagligheder om at skabe helhed gennem indskolingsbørnenes hele dag.

Brænder du for at gøre en forskel for Åby-børn. Er du en stærk, loyal teamplayer og har du lyst til at være en del af et stærkt læringsmiljø, hvor du får mulighed for at sætte dine kompetencer i spil, er en af stillingerne måske noget for dig.

Vi kan tilbyde

  • En lokalforankret folkeskole med 770 skønne og glade elever fordelt på 3-4 spor, heraf går 352 i SFO
  • Et spændende og udfordrende job på en udviklingsorienteret og veldrevet skole
  • Dygtige, dedikerede og professionelle kolleger præget af en stærk holdånd
  • En indskoling med stærke traditioner for Ålympiske lege, fastelavn, sommerfester og andre fælleskabende øjeblikke
  • En skole med et tæt, integreret og velfungerende samarbejde mellem klassepædagoger og lærere
  • En engageret og positiv forældregruppe med blik for fællesskabet
  • En skole med fokus på høj faglighed og god trivsel for alle

Hvis du vil vide mere, så kontakt pædagogisk leder Sonja Thinggaard Pedersen på 4185 7648. Se også vores hjemmeside www.aaby-skole.dk,

Ansøgning og bilag med pædagogeksamen og udtalelser skal fremsendes elektronisk via linket senest torsdag den 6. juni 2024. Samtaler afholdes tirsdag den 11. juni 2024.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Åbyvej 80, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053110

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet