Ledig stilling som el-ingeniør til spændende projekter indenfor fødevareindustrien hos AFRY.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbeskrivelse

Vil du arbejde med spændende og varierende projekter indenfor projektering af installationer? og kunne du tænke dig at blive del af et dygtigt tværfagligt team, hvor humøret og ambitionerne er tårnhøje? Så er du måske den kollega, vi mangler!

Vi søger en el-ingeniør el. installatør med en stærk faglighed indenfor elektriske installationer og tavler på maskin- og procesanlæg til vores forretningsenhed Food. Vi er i Food specialister i processer, automation af systemer og løsninger til fødevarer, drikkevarer og fødevareingredienser. Vi leverer turnkey-projekter og tjenester, der hjælper vores kunder med at øge produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og reducere produktionsomkostningerne.

”I AFRY bliver du en del af et dygtigt, dynamisk team, som gør en dyd ud af at gøre en forskel for de kunder, vi rådgiver. Vi keder os aldrig og udvikler os i kraft af vores tværfaglige samarbejde med kollegaer i andre afdelinger” fortæller Section Manager Ole Lomholt.

Om jobbet

Vi arbejder i Food Digitalization dedikeret med automation og el-installation til nogle af de største fødevareproducenter. Vi søger både kollegaer til vores Aarhus og Kolding kontor. Du kommer til at indgå i et professionelt fagmiljø, hvor der er fokus på vidensdeling og det gode samarbejde. Din dagligdag bliver præget af gode kollegaer, faglige udfordringer og stor medbestemmelse.

I din hverdag kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • el-projekter, hvor du vil komme til at stå i spidsen for projektet, hvorfor du skal kunne inspirere og motivere dine kollegaer
 • udvikling af El-design og -layout
 • udførelse af FAT, SAT og tilsyn med el-arbejde på site, herunder styring af underleverandører og el-entreprenører
 • teknisk tilbudsarbejde i samarbejde med kunderne og vores salgsafdeling
 • indkøb og aftaler med leverandører og underleverandører
 • sparring med kollegaer, bl.a indenfor el- og tavledesign mm.
 • tage ansvar og delprojektledelse af el-delen af vores projekter
 • mindre rettelser i E-plan, PC-Schematic eller SEE-Electrical.

Kvalifikationer

Vi forestiller os at du vil passe godt ind i jobbet, hvis du:

 • har procesforståelse og fødevarekendskab - gerne fra mejeri
 • er uddannet installatør, ingeniør, elektriker, maskinmester, eller har anden el-teknisk uddannelse
 • kendskab til tavledesign er en fordel.
 • trives i at have en bærende rolle i projekterne
 • motiveres af at være i et dynamisk arbejdsmiljø
 • har pondus som du bruger positivt til at løse dine arbejdsopgaver

Som person er du motiveret, har ”gå-på-mod” og tager ansvar for de opgaver du er en del af. For at trives i stillingen skal du kunne lide at arbejde struktureret, og formå at holde det store overblik selv i komplekse projekter. I hverdagen vil du både skulle løse selvstændige opgaver og indgå i mindre og større projekter.

Yderligere oplysninger

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 850 kollegaer, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Vi er et af Nordens største ingeniørhuse og sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere.

Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker. Vi efterstræber en venlig og rummelig kultur med respekt for hinanden. Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne. 

Af andre goder kan vi nævne:

 • afvekslende og varierede opgaver og projekter for store og velkendte private og offentlige kunder
 • interne udviklingsmuligheder i et af landets førende ingeniørvirksomheder
 • et stort tværfagligt netværk af kompetente kolleger at sparre med
 • en god pensionsordning, en tryg sundhedsforsikring samt massageordning
 • familievenlige og fleksible vilkår
 • en sund kantineordning
 • aktive personaleforeninger og sociale arrangementer.

Interesseret?

Vi har kun behov for dit CV, men for at kunne beskytte dine persondata, kan du ikke sende det direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Deadline for at indsende dit CV til os er den 12. juni 2024.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen eller til AFRY som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Group Manager Lars Nielsen på telefon +45 28 71 74 63 eller lars.nielsen@afry.com

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ÅF Infrastructure Planning A/S, Søren Frichs Vej, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052300

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet