Pædagog til ny 0. årgang på Gammelgaardsskolen - SFO-fokus og tæt samarbejde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
På Gammelgaardsskolen søger vi en pædagog på vores kommende 0. årgang med henblik på at følge klassen til og med 3 klasse. Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med opstart 1. august. Du skal varetage opgaven som både klassepædagog i undervisningstiden og i det daglige pædagogiske arbejde i SFO’en. Du vil komme til at have en tæt arbejdsrelation med både pædagogerne i SFO’en og i dit klasseteam. Din primære tilknytning vil være i SFO’en.

Din profil:
Vi søger en person som:

  • Har et stort fagligt engagement og et højt ambitionsniveau med fokus på løsningen af kerneopgaven: At skabe deltagelsesmuligheder for alle børn gennem læring og trivsel, så de har mod på livet.
  • Har lyst til, interesse i og evt. erfaring med arbejdet i både undervisningen og i fritidsdelen i SFO’en
  • Kan arbejde målrettet med pædagogiske mål, handleplaner og strategier
  • Har relationskompetencer og tager ansvar for den gode kommunikation i arbejdet med børn, forældre og kollega
  • Har lyst til at støtte op om fællesskabet på Gammelgaardsskolen gennem engagement og hjælpsomhed
  • Er fleksibel og har gode samarbejdsevner

Derfor skal du vælge os:
Gammelgaardsskolen ligger i Åbyhøj i Aarhus. Vi er en skole med over 1000 elever, og heraf går ca. 410 børn i SFO – fordelt i 2 afdelinger.

Vi er en skole, der arbejder med et højt fagligt niveau i forhold til børnenes trivsel, læring og udvikling. Vi tilbyder dig et godt og fagligt arbejdsmiljø. Her er tillid, fællesskab, faglighed og et ligeværdigt samarbejde mellem pædagoger og lærere vigtige værdier i det daglige arbejde. Værdierne er et arbejdsgrundlag for hele personalet og den samlede ledelse på Gammelgaardsskolen, hvilket afspejles i den daglige praksis.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen

Ugentligt timetal: 37 timer 

Hvis du vil vide mere:
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder for indskolingen og SFO Niels Dalgaard Jørgensen på jnid@aarhus.dk eller 8940 9696.   

Om os

Yderligere oplysninger om Gammelgaardsskolen finder du på skolens hjemmeside www.gammelgaardsskolen.dk

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  16-06-2024
 
Vi forventer, at samtalen finder sted tirsdag d. 25-06-2024 om eftermiddagen.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!
 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Carit Etlars Vej 31, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055679

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet