Pædagogmedhjælper til inspirerende hverdag i vuggestuen hos DII Solsikken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

Grib chancen for at blive en del af en inspirerende, udfordrende og sjov hverdag for børn og voksne i Solsikken.

Vi søger 1 dygtig og nærværende medhjælper til en fast stilling i vuggestuen på 37 t/u pr. 19-08-24 eller snarest derefter. 

Vi er en skøn integreret institution med 60 børn i alt. Der er 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe. Vi ser os selv som et helt hus – og samarbejdet på tværs af huset er essentielt for vores arbejde. Vi forventer fleksibilitet og parathed til at skifte stue, hvis dette giver mening.

Din profil

Vi søger en pædagogmedhjælper, der har lyst til sammen med os at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og læring for børnene og bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du:

  • Har dit primære fokus på børnene/kerneopgaven.
  • Har lyst til at lege sammen med børnene, og ser legen som en værdi i det pædagogiske arbejde.
  • Er imødekommende og engageret. 
  • Er med til at skabe trygge rammer, hvor børnene får kontakt, omsorg og passende udfordringer.
  • Arbejder ud fra den forståelse at barnet har værdi i sig selv og det gør det bedste det kan.
  • Tager selvstændigt ansvar for praktiske opgaver i hverdagen.
  • Har et stabilt fremmøde og udviser fleksibilitet i forhold til at have kerneopgaven i fokus.
  • Har lyst til at arbejde med natur/udeliv, musik/bevægelse og/eller kreative udtryksformer sammen med børnene. 
  • Kan give og modtage feedback. 
  • Er medansvarlig for at skabe et godt samarbejde på stuen, i huset og i dagtilbuddet.

Vi kan tilbyde:

Et hus med en stabil personalegruppe, som har fokus på kerneopgaven, som har ja hatten på og har en god energi. Vi arbejder med at udvikle stærke læringsfællesskaber og har særlig fokus på sprog og bredere børnefællesskaber.

Vi forventer, at alle bidrager med deres kompetencer og styrker. Vi arbejder bevidst med at ”spille” hinanden gode. Vi er altid nysgerrige efter at prøve noget nyt og udvikle vores praksis i den retning, som børnegruppen kalder på. 

Her har børnene plads til at være nysgerrige og eksperimentere, samt øve sig og fejle; mens den voksne er til rådighed.

Vi vægter udelivet både på vores legeplads og på ture i nærområdet. Vi har fokus på at inddrage børnene og styrke deres selvhjulpenhed gennem hele dagen. Vi arbejder efter at finde de nærværende stunder med børnene i større eller mindre grupperinger og ser det som vores kerneopgave at skabe trivsel hos alle børn.

Vi har en engageret forældregruppe med hvem vi prioriterer den daglige mundtlige samtale, ligesom AULA er et vigtigt redskab i formidling af barnets hverdag, samt vores pædagogiske overvejelser.

I Solsikken arbejder vi med mentorordning, hvor du som nyansat vil blive introduceret og vejledt ind i såvel hverdagen og vores samarbejdskultur.


Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling som pædagogmedhjælper.

Arbejdstid: 37 t/u

Ansættelsesområdet er Aarhus Kommune, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om Ny løn. Ved ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

 

Hvis du vil vide mere 
For yderlige informationer kontakt pædagogisk leder Anja Simonsen 23429508 eller anjsi@aarhus.dk. Du kan læse mere om DII Solsikken på vores hjemmeside: 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  09-08-2024
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 33

Forventet ansættelse 19. august 2024 

Ansøgningen skal vedlægges relevante udtalelser og cv

Om os:

DII Solsikken er en del af Gl. Åby Dagtilbud, som er et kommunalt pasningstilbud i området Silkeborgvej/vest under magistratsafdelingen Børn og Unge i Aarhus Kommune. Dagtilbuddet er beliggende i Åby og består i alt af 10 afdelinger. Vuggestuen Nannasvej, Silkeborgvej 88, Heimdalsvej, Børnehaven Silkeborgen, Dagplejen Åby, samt de integreret institutioner Perlen, Tusindfryd og Hobbitten 
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Henrik Hertz Vej 73 A, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6088344

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet