Solsikken i Åbyhøj søger pædagog til vuggestue

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
DII Solsikken i Åbyhøj søger en pædagog til et barselsvikariat på 35 t/u med tiltrædelse 1.2. 2024 eller snarest derefter.

Solsikken er beliggende på Henrik Hertz Vej 73a i Åbyhøj og vi har pt. 43 børnehavebørn og 16 børn i vuggestuen, hvor stillingen er ledig. Du vil være primærpædagog for et mindre antal børn.

Vi er den del af Gl. Åby Dagtilbud.

Din profil:

 • Har energi og engagement i forhold til at arbejde med vuggestuebørn.
 • Har stærkt fokus på forældresamarbejde og vægter at skabe tryghed for nye familier, der begynder i vuggestuen.
 • Du har evnen til at skabe overblik, trives med at have mange kolleger og være medskaber af et varmt og imødekommende arbejdsklima, der forbinder hele huse.
 • Understøtter børnenes læring og aktive deltagelse dagen igennem – i planlagte aktiviteter, i hverdagsrutiner og i alt det indimellem.
 • Er tydelig i din kommunikation såvel skriftligt som mundtligt.
 • Bidrager til at videreudvikle den faglige indsats i det pædagogiske arbejde i vuggestuen.
 • Du skaber aktive og kreative læringsmiljøer, der understøtter børnenes emotionelle, kropslige, sociale og kognitive læring.
 • Bidrager til at arbejder systematisk og målrettet med evaluering og kollegial sparring. 


Derfor skal du vælge os:
Solsikken er en skøn integreret institution, hvor alle bidrager til den gode stemning og høje faglighed. Vi er en erfaren personalegruppe med medarbejdere i alle aldre og køn. 

Derudover:

 • Arbejder vi sammen om at skabe de bedste rammer for et værdifuldt og lærerigt barndomsliv med fokus på relationer, tilknytning, sprog, krop og masser af glæde.  
 • Lægger vi vægt på at være nærværende og udviklingsstøttende voksne, som formår at skabe børnefællesskaber, hvor hvert enkelt barn inddrages og oplever sig set, hørt og forstået.
 • Ser vi os selv som et helt hus – og samarbejdet på tværs af huset er vigtigt for vores arbejde. 
 • Har dagtilbuddet en fælles minibus, som vuggestuen anvender på længere ture.
 • Har vi en engageret forældregruppe med hvem, vi prioriterer den daglige mundtlige samtale, ligesom AULA er et vigtigt redskab i formidling af barnets hverdag, samt vores pædagogiske overvejelser.
 • Vil du få omsorgsfulde kolleger, som vil hjælpe dig godt i gang. 

Du vil blive tilbudt et onboarding-forløb i starten af din ansættelse, sådan at du bliver klædt godt på til at være en del af netop vores dagtilbud.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Fuldtid

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Merete Nøhr, tlf.: 4185 7372 eller på mail: meson@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  19-12-2023 12:00
 
Vi forventer, at samtalerne finder sted torsdag den 21.12.23 om formiddagen.

Om os
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: https://glaabydagtilbud.aarhus.dk/vores-afdelinger/solsikken/
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Henrik Hertz Vej 73 A, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955166

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet