Spændende arrangementer på Åby Bibliotek i oktober

dato

Åby Bibliotek byder på en række spændende arrangementer i oktober, der spænder fra fordybende læsning og håndarbejde til dybdegående foredrag om kræft og bæredygtig økonomi. Der er noget for enhver smag, og alle er velkomne til at deltage.

Silent Reading: Fordyb dig i en god bog
Har du svært ved at finde tid til at læse i hverdagen? Så kom til Silent Reading på Åby Bibliotek. Her får du uforstyrret læsetid, hvor du kan fordybe dig i en bog, du selv vælger. Der vil være kaffe, te og bløde stole til rådighed, og hvis du ikke selv har en bog med, vil der være et udvalg af bøger klar til dig.

Praktisk information:
Dato: Lørdag den 5. oktober 2024
Tid: Kl. 10.00-13.00
Sted: Åby Bibliotek, Klubb1, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj
Entré: Gratis

Nørklecafé: Skab og hyg dig med dit håndarbejde
Har du lyst til at nørkle sammen med andre? Hver onsdag fra kl. 10.00-12.00 kan du tage dit håndarbejde med på Åby Bibliotek. Her kan du hygge dig med at strikke, hækle, brodere eller hvad du nu er optaget af for tiden. Nørklecaféen er for alle, både begyndere og øvede, og der er kaffe og te på kanden.

Praktisk information:
Dato: Onsdag den 9. oktober 2024
Tid: Kl. 10.00-12.00
Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj
Entré: Gratis

Sportsklubben: Litteratur om sport
Denne gang læser vi "Spillets forvandling" af Asker Hedegaard Boye, som handler om fodbold. Sportsklubben er en læseklub for alle, der har lyst til at diskutere sportsrelaterede bøger. Der er ingen krav om boldøje eller gode kondital - alle er velkomne.

Praktisk information:
Dato: Tirsdag den 8. oktober 2024
Tid: Kl. 16.00-17.00
Sted: Åby Bibliotek, Studiekredslokalet, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj
Entré: Gratis, tilmelding nødvendig via mail til Emma på abeem@aarhus.dk

Foredrag om kræft: Håndtering af chokbeskeder
Denne aften handler om de reaktioner, der naturligt kommer i forlængelse af chokbeskeder, og hvordan du med enkle øvelser kan regulere dit nervesystem for at opnå mere ro og hvile. Foredraget er for alle, der er eller har været berørte af kræft.

Praktisk information:
Dato: Mandag den 7. oktober 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj
Entré: 100 kr

Fremtidens økonomi: Doughnut Økonomi
Kom og hør om fremtidens økonomi i et bæredygtigt perspektiv. Borgergruppen Doughnut Økonomi Aarhus holder oplæg om, hvordan vi kan skabe en økonomisk model, der respekterer planetens grænser og menneskers grundlæggende sociale behov.

Praktisk information:
Dato: Onsdag den 9. oktober 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj
Entré: Gratis, men tilmelding er nødvendig

Åby Bibliotek tilbyder en bred vifte af arrangementer, der giver mulighed for både fordybelse, læring og fællesskab. Vi glæder os til at se dig!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut