Videnskabelig assistent søges ved Klinisk Epidemiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du lave klinisk epidemiologisk forskning baseret på danske sundhedsregistre og samtidig være med til at forme det kommende europæiske sundhedsdataområde (European Health Data Space) til gavn for internationalt forskningssamarbejde?

Ved Klinisk Epidemiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, er der pr. 1. oktober 2023 eller snarest derefter en tidsbegrænset stilling på 1 år ledig som videnskabelig assistent. Stillingen ønskes besat med en læge eller en kandidat med en tilsvarende sundhedsvidenskabelig baggrund. Stillingen er tidsbegrænset (1 år), 37 timer pr. uge.

Om Klinisk Epidemiologisk Afdeling

Afdelingen er en højt specialiseret forskningsafdeling, som arbejder med klinisk epidemiologi på internationalt plan. Afdelingen er oprettet i et samarbejde mellem Region Midtjylland (RM) og Aarhus Universitet (Institut for Klinisk Medicin) samt Aarhus Universitetshospital (AUH). Hovedparten af afdelingens finansiering skaffes gennem kontraktforskning og forskellige fonde.

Organisatorisk består afdelingen af en driftsdel samt en forskningsdel. Driftsdelen løser opgaver for RM og AUH, herunder drift af Region Midtjyllands datastøttecenter CONNECT (Center for Kliniske og Genomiske Data), som bl.a. har en rådgivningsfunktion for forskere på AU og i RM. Forskningsdelen består af præ- og postgraduat undervisning, kontraktforskning samt egne forskningsprogrammer. Lærestolsprofessoren, der er leder af afdelingens forskning, har det overordnede ansvar for præ- og postgraduat undervisning, forskeruddannelse, forskningsøkonomi og administration samt forskningsfaciliteter. Cheflægen er leder af og har ansvar for driftsdelen. Overlægen med ledelsesansvar for CONNECT har det daglige ansvar for datastøttecenteret. Den videnskabelige assistent refererer til overlægen med ledelsesansvar for CONNECT.

Klinisk Epidemiologisk Afdeling har tilknyttet 90 personer, heraf ca. 25 ph.d.- studerende. Den øvrige medarbejderstab består af læger, biostatistikere, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale samt administrative medarbejdere. Der er pt. ni nationaliteter ansat i afdelingen.

Arbejds- og ansvarsområder

  •  Projektkoordination, udførsel og afrapportering af use cases i European Health Data Space (EHDS2) pilotprojektet i tæt samarbejde med danske og europæiske myndigheder samt akademiske samarbejdspartnere. Use cases er multinationale forskningsprojekter, hvor registerdata kombineres med kliniske/genomiske data og analyseres i hvert land for derefter at samkøres
  • Medvirke til at løse rådgivnings- og undervisningsopgaver i CONNECT
  • Medvirke til kontraktforskning, rådgivning og undervisning inden for klinisk epidemiologi
  • Medvirke til opbygning af forskningsopgaver inden for akutte eller kroniske nyresygdomme mhp. evt. senere indskrivning som ph.d.-studerende, hvis ikke du allerede har en ph.d.-grad
  • Løbende udarbejde ansøgninger til relevante fonde med henblik på økonomisk støtte til afdelingens forskning.

Kvalifikationer og kompetencer

Du skal have dokumenteret erfaring med de danske sundhedsregistre og enten have en ph.d.-grad eller være interesseret i at forberede og ansøge om et ph.d.-forløb. Du skal kunne deltage aktivt i møder og lave skriftlig afrapportering på dansk og engelsk og skal derfor kunne tale og skrive flydende på begge sprog.

Personlige kvalifikationer

  • Være resultatorienteret og arbejde selvstændigt, fokuseret og ansvarsbevidst
  • Udvise gode samarbejdsevner i forhold til Klinisk Epidemiologisk Afdelings interessenter og gerne have erfaring med internationalt forskningssamarbejde
  • Være service- og kvalitetsbevidst med god forståelse for deadlines
  • Udvise fleksibilitet i forhold til arbejdstid- og opgaver
  • Motiveret for tilegnelse af ny viden og opsøgende i forhold til samarbejde med hospitaler i Region Midtjylland samt afdelinger ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

Hvad tilbyder vi dig?

Stor selvstændighed i arbejdet, fleksibilitet og et unikt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde tæt sammen med medarbejderne i CONNECT og i det nyreepidemiologiske forskningsteam. Vi værdsætter at hjælpe hinanden og har en uhøjtidelig og ordentlig omgangstone med fokus på kvalitet i opgaverne.

Ansættelse

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation/eksamensbevis.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til overlæge og professor Christian Fynbo Christiansen på telefon 8716 8218. Du kan få yderligere information om afdelingen på www.kea.au.dk eller læse mere om CONNECT på www.connect.auh.dk.

Ansøgningsfrist er d. 30. august 2023.

 

 

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/videnskabelig-assistent-soges-ved-klinisk-epidemiologisk-afdeling-aarhus-univers/7eshv7/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892486

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet