Vil du være en del af vores hyggelige og nysgerrige børnehave, hvor leg og læring går hånd i hånd?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du rolig af natur og samtidig har et overblik. Kan du gribe børnenes initiativer og er du udstyret med en lyst til at lege? SÅ er det dig vi mangler for at supplere vores lille alsidige personalegruppe.

Om jobbet:

Vi er en lille børnehave med hyggelige og hjemlige rammer. Vi er fagligt nysgerrige. Vi har altid børneperspektivet med i vores arbejde – så kan du se dig selv i disse rammer, så lad os høre fra dig. 

Vi arbejder temabaseret og hele huset arbejder med det samme tema. På den måde summer huset af det, vi er optaget af og sammen kan vi skabe sammenhæng på tværs af stuerne og skabe et fælles tredje rum for alle børn og voksne.

Vi elsker at tage på tur, hvad end det er på gåben i nærmiljøet, med de gule busser eller dagtilbuddets bus, så er vi klar. Vil du med på tur, så læs videre. 

Vi rummer alle børn og arbejder ud fra den forståelse at barnet har værdi i sig selv og gør det bedste de kan. 

Din profil

Vi søger en medhjælper, hvor overblik, engagement og ansvarlighed går hånd i hånd. Du skal have børnefællesskabet for øje, men samtidig have et blik for det enkelte barn. Du skal kunne se dig selv som en bærende del i at kvalificere læringsmiljøerne, skabe tryghed og nærvær i hverdagen for børnene med en anerkendende og rolig tilgang.

Vi ønsker os en kollega som: 

  • Har sit primære fokus på børnene og kerneopgaven.
  • Har lyst til at gå med i barnets leg.
  • Tager selvstændigt ansvar for praktiske opgaver i dagligdagen.
  • Er opsøgende og inddragende både ift. børn, forældre og kollegaer.
  • I samspillet med børnene har en anerkendende, respektfuld og rummelig tilgang og arbejder overens med dagtilbuddets børnesyn.
  • Kan give og modtage feedback.
  • Vil være en del af et hus som løfter i flok.


Derfor skal du vælge os:
”Stort kollegialt fællesskab med rum til individuelle indspark”

”Et hus med et stort kollegialt fællesskab, hvor vi løfter i flok”

Disse citater fra medarbejder rammer meget godt essensen af Åby.

Vi er rummelige, hjælper hinanden og har en stor ”ja hat” på hver dag. Vi har en professionel og humoristisk kultur, hvilket resulterer i gode grin til pauserne og generelt rundt i huset, samt gode faglige snakke. Vi er åbne og ærlige i både forældresamarbejdet og personalesamarbejdet. Vi taler med hinanden og ikke om hinanden. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, hvilket kommer til udtryk på mange forskellige hensynsfulde måder. Vi har ambitioner på alle børns vegne og vægter bredere børnefællesskaber højt. Da Børnehaven Åby er et godt valg for børn med behov for mindre grupper, stiller det krav til vores pædagogiske fokus.

Vi er forskellige, men det er noget vi sætter pris på og sammen er vi er stærkt hold. Vi er et stærkere læringsfællesskab! 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Fuldtid. Stillingen er året ud med mulighed for forlængelse.

Ansættelsesstedet er Børnehaven Åby, O. I. Offersens vej 35, 8230 Åbyhøj

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Du kan læse mere om dagtilbuddet og Børnehaven Åby på vores hjemmeside:

Børnehaven Åby (aarhus.dk)

Du er også velkommen til at kontakte pædagogisk leder Hildigunn Egholm på hie@aarhus.dk eller på 20597402


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  05-07-2024. 
 
Vi indkalder og holder løbende ansættelsessamtaler 

Vi tillader os at tage opslaget ned inden ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat.

Forventet ansættelse senest 01.08.24

Om os
Børnehaven Åby en lille børnehave normeret til 44 børn fordelt på 2 stuer. Vi har vores skønne oase for enden af rækken med huse på vejen. Vi er et hus med mange døre og rum, hvilket giver rig mulighed for mange lege på en gang. Børnene har en stue de er knyttet til, men vi arbejder rigtig meget på tværs af huset. Alle voksne har kendskab til alle børn og deres familie. Vi har en overskuelig legeplads, som rummer mange redskaber og egenskaber, som både lægger op til fordybelsesleg, men også fysisk udfoldelse.

I dagtilbuddet arbejder vi med fælles onboarding, som du vil blive en del af, fordi vi tror på at en grundig introduktion til både opgaven i huset og Dagtilbuddet er vigtigt for, at du bedst kan løse din opgave.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, O I. Offersens Vej 35, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071787

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet