Oversygeplejerske søges til Klinik for Spiseforstyrrelser Voksen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling På Århus universitets hospital og Regions hospital Gødstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du pr. 1. september 2023 eller snarest derefter være leder i en dynamisk afdeling med kort vej fra beslutning til handling, stor handlefrihed og højt fagligt niveau? Brænder du for at arbejde, hvor patienternes behandling er i centrum? 
Så har vi stillingen som oversygeplejerske i klinik for spiseforstyrrelser/ PKS for voksne og hører gerne fra dig.

 

Du vil blive del af en afsnitsledelse som består af en funktionsledende specialpsykolog og dig som oversygeplejerske, der samarbejder i et tæt ledelsesteam, som arbejder ud fra et fælles ledelsesgrundlag. Derudover vil du for nuværende indgå i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdelings (BUA) samlede lederteam bestående af 19 afsnitsledere (afdelingssygeplejersker og afsnitsledende overlæger samt afdelingsledelsen) som alle arbejder mod ét fælles BUA på tværs af afsnit. 

Det er et ønske at samle alle voksenafsnit i voksenpsykiatrien, hvorfor PKS-VO lige nu gennemgår en proces, hvor formålet er, at afsnittet skal overflyttes til Afdeling for Depression og Angst (ADA). Hvis beslutningen træder i kraft, betyder det, at du vil overgå til en ny ledelse i ADA i efteråret 2023.
 

Om klinikken

Psykiatrisk klinik for voksne (PKS-VO) varetager den hospitalsbaserede ambulante psykiatriske udredning og behandling af moderate til svære spiseforstyrrelser fra 18 år. PKS-VO består af 2 ambulatorier fordelt på 2 matrikler i Skejby og Gødstrup.

Der behandles i klinikken patienter med anoreksi, bulimi og BED. Der udredes og behandles på hovedfunktions-, regionsfunktions- og højtspecialiseret niveau. 

Behandlingen er ofte langvarig og foregår som oftest som en kombination af individuelle samtaler og gruppebehandling. Som afsnit er der fokus på patient og pårørende inddragelse. 

Klinikken har tæt samarbejde med både somatiske og psykiatriske sengeafsnit. Der er fokus på at skabe gode overgange i det sammenhængende patient forløb. 

Personalegruppen er bredt tværfagligt sammensat med både psykologer, distriktssygeplejersker, læger, fysioterapeut, diætister, socialrådgivere, ergoterapeut og sekretærer.  Vi har høj faglig standard og arbejder løbende med at udvikle arbejdsmetoder og kvalitetssikre behandlingen i et tværfagligt samarbejde. Et godt arbejdsmiljø er noget der er meget fokus på.

Der er fokus på:

  • At give den bedst mulige udredning og behandling til mennesker med spiseforstyrrelser, der tilhører målgruppen til psykiatrisk behandling. 
  • At samarbejde på tværs af afsnit, teams og sektorer med den højest mulige kvalitet.
  • At inddrage patient og pårørende i behandlingen.
  • Den kommende organisatoriske forandringsproces, hvor klinikken flytter fra BUA til voksenpsykiatrien.
  • At sikre et godt arbejdsmiljø.
  • Et PKS fordelt på to matrikler. 


Vi lægger vægt på:

  • At du har erfaring med ledelse, af en tværfagligt sammensat personalegruppe og kan bidrage til den fortsatte udvikling af denne - og skabe følgeskab.
  • At du har bred erfaring med patienter med spiseforstyrrelse.
  • At du har lyst til og flair for at indgå i forandringsprocesser, og har mod på at etablere en klinik i en ny organisering.
  • At du er udviklingsorienteret. 
  • At du kan løse ledelsesopgaverne med fokus på kvalitet, effektivitet og medarbejdertilfredshed - herunder være lyttende, anerkendende og motiverende.
  • At du kan indgå i et gensidigt respektfuldt ledelsesmakkerskab, hvor der er kliniske, personalemæssige og organisatoriske opgaver.
  • At du er modig, tør sætte retning og afprøve nye tiltag 
  • At du er dygtig til at organisere og kan få tingene til at hænge sammen.


Vi kan til gengæld tilbyde:

  • En klinik med engagerede medarbejdere, der bidrager til at nå den fælles opgave.
  • Et afsnit, der har en høj faglighed og som værner om den, og hvor der er plads til både alvor og humor.
  • Mulighed for at have fokus på ledelsesopgaven og mulighed for videreuddannelse.
  • Et tæt samarbejde med den øvrige ledelseskreds og afdelingsledelsen
  • Et veltilrettelagt introprogram med tilknyttet mentor


Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA)

BUA er en afdeling under Psykiatrien i Region Midtjylland. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.

BUA består af 8 kliniske afsnit fordelt i Skejby, Viborg og Gødstrup samt en forskningsenhed og et lægesekretærafsnit i Skejby. Den overvejende del af behandlingen sker ambulant. BUA dækker fire hovedområder: Småbørn, Skolebørn, Unge samt Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere.

Afdelingen modtog i 2022 5.337 eksterne henvisninger og havde kontakt med omkring 10.000 unikke cpr.nr. Afdelingen havde i 2022 et nettobudget på godt 300 mio. kr. og pr. 1/1-2023 514,5 årsværk fordelt på 556 medarbejdere.


Ansøgningsfrist d. 19. juni 2023
Ansættelsessamtaler gennemføres 27. juni 2023 


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til chefsygeplejerske Camilla Havsteen tlf. 2115 3523 eller chefsygeplejerske Maja Moeslund Skau tlf. 9116 8610


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/oversygeplejerske-soges-til-klinik-for-spiseforstyrrelser-voksen-borne-og-ungdo/373nta/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843767

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet